Recept

Fenyklový salát s uzenou makrelou a pomerančem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 33171

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Fenykl sladký - hlíza
1 ks Makrela uzená
6 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Pomeranče
1 špetka Sůl
2 ks Šalotka
3 polévková lžíce Pomerančová šťáva

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 527 kcal
Kilojoule 2 207kJ
10% Sacharidy 35 g
40% Tuky 30 g
9% Sodík 173 mg
56% Bílkoviny 31 g

Fenyklový salát s uzenou makrelou a pomerančem postup přípravy receptu:

1

Fenykl omyjeme, očistíme, nakrájíme na tenké plátky a vložíme do salátové mísy. Pomeranče oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme k fenyklu.

2

Olej smícháme s citronovou a pomerančovou šťávou, osolíme, opepříme, zálivkou přelijeme fenykl s pomeranči. Salát rozložíme na připravené talíře, navrch rozložíme na jemno nasekanou šalotku a kousky uzené makrely.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept