Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 33281

Ingredience

2 polévková lžíce Cibule - nať
3 ks Feferony
1 polévková lžíce Hořčice
3 ks Kapie
5 polévková lžíce Kečup ostrý
0,5 kg Králičí maso
2 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Pórek
200 g Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek
4 l Cibule - nať
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 901 kcal
Kilojoule 3 771kJ
18% Sacharidy 65 g
87% Tuky 65 g
43% Sodík 860 mg
71% Bílkoviny 40 g

Pikantní králík postup přípravy receptu:

1

Maso z vykostěného králíka naklepeme, nakrájíme na nudličky, v pánvi na rozehřátém sádle osmažíme. Přidáme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený česnek, na proužky kapii, nasekanou feferonku a cibulovou nať. Posypeme solí, pepřem, přidáme kečup, hořčicí, podlijeme vývar, přiklopíme poklicí a dusíme nejméně 30 minut.

2

Když je maso měkké, nakrájíme na kolečka pórek, posypeme směs a necháme ještě pod poklicí.

3

Po dobu dušení nezapomeneme občas zamíchat.

Poznámka

Podáváme s rýži anebo smaženými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept