Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33403

Ingredience

1 ks Bujón zeleninový
100 g Celer řapíkatý
80 g Cibule
140 g Mrkev kořen
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Quinoa
400 g Rajčata sušená sterilovaná
3 g Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl
100 g Zelí hlávkové bílé
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 702kJ
13% Sacharidy 47 g
138% Tuky 103 g
18% Sodík 370 mg
17% Bílkoviny 9 g

Quinoová polévka postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a pokrájíme na kostičky, mrkev očistíme a pokrájíme na menší kousky. Obojí poté osmahneme na rozpáleném oleji.

2

Smažíme 5 minut, poté přimícháme quinou.

3

Osolíme, opepříme, přidáme rajčata, rozmarýn, bujon a 1500 ml horké vody. Uvedeme k varu.

4

Mezitím si pokrájíme zelí a celer a obojí přimícháme do polévky.

5

Vaříme cca 12 minut.

6

Uvařenou polévku dochutíme solí a pepřem.

Poznámka

Konzervovaná rajčata lze nahradit čerstvými rajčaty, zbavenými slupek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept