Recept

Žebírka v pivní omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 34130

Ingredience

2 krajíc Chléb celozrnný pšenično-žitný
1,5 l Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
2 kg Vepřová žebra
Na marinádu
7 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,101 kcal
Kilojoule 4 607kJ
3% Sacharidy 12 g
116% Tuky 87 g
19% Sodík 380 mg
98% Bílkoviny 55 g

Žebírka v pivní omáčce postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nahrubo, česnek prolisujeme, žebírka naporcujeme, tvrdý chleba nastrouháme.

2

V oleji rozmícháme prolisovaný česnek s paprikou, solí a pepřem a potřeme jím žebírka. Vložíme do kastrolu a necháme alespoň jeden den marinovat. Poté žebírka orestujeme s cibulí, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme doměkka.

3

Udušená žebírka přeložíme na mísu, do šťávy vmícháme nastrouhaný chleba a provaříme. Přidáme žebírka a necháme je chvíli prohřát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept