Jednoduchý recept

Chňápal s orientální směsí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 34685

Ingredience

700 g Chňapal červený
30 g Máslo bylinkové
30 g Máslo čerstvé
20 g Řeřicha
Orientální směs koření
5 g Chilli koření mleté
5 g Kmín římský
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 g Oregano sušené
5 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř cayenský
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
5 g Česnek sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 230 kcal
Kilojoule 963kJ
2% Sacharidy 6 g
11% Tuky 8 g
32% Sodík 636 mg
64% Bílkoviny 36 g

Chňápal s orientální směsí postup přípravy receptu:

1

Orientální směs koření: smícháme mouku, česnekové granule, papriku, cibulovou sůl, římský kmín, chilli, oregano, černý a kajenský pepř. Směsí obalíme porce ryby a necháme je alespoň 30 minut v chladničce marinovat.

2

V kastrolu rozpálíme máslo, na něj položíme obalené porce ryby a z každé strany je 2-3 minuty zvolna smažíme, až maso zmatní a jde snadno odlupovat.

3

Plátky ozdobíme hrudkou bylinkového másla, řeřichou a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept