Recept

Rybí polévka s krevetami a zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3483

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Brambory
1 ks Cibule
50 g Halibut atlantický
250 g Krevety tygří - loupané
1 ks Mrkev kořen
100 ml Olej olivový
1 polévková lžíce Oregano sušené
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
5 ks Rajčata
1 špetka Sůl
200 ml Víno bílé
1 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 430 kcal
Kilojoule 1 801kJ
5% Sacharidy 19 g
38% Tuky 28 g
46% Sodík 920 mg
44% Bílkoviny 25 g

Rybí polévka s krevetami a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Nejprve připravíme marinádu z citronové šťávy, soli a pepře a vložíme do ní kousky halibuta bez kostí.

2

Rajčata spaříme, oloupeme, rozkrojíme na čvrtiny a odstraníme zrníčka.

3

V hrnci rozpálíme olej, přidáme nasekanou cibuli, na kostičky nakrájenou mrkev a rajčata. Osmahneme, přidáme papriku a brambory nakrájené na kostičky. Ochutíme oreganem, bobkovým listem, solí a přilijeme rybí vývar a bílé víno.

4

Na mírném ohni vaříme dokud zelenina nezměkne, poté přidáme halibuta a oloupané krevety.

5

Povaříme cca 10min, odstavíme, dle chuti dochutíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept