Recept

Špíz z jehněčí kýty marinované v černém pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35286

Ingredience

3 ks Cibule
800 g Jehněčí kýta
3 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
700 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
300 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 916 kcal
Kilojoule 3 832kJ
5% Sacharidy 17 g
93% Tuky 70 g
48% Sodík 969 mg
84% Bílkoviny 47 g

Špíz z jehněčí kýty marinované v černém pivu postup přípravy receptu:

1

Kýtu očistíme, odblaníme a nakrájíme na kostky, opepříme a osolíme a vložíme do marinády.

2

Maso pod fólií necháme přes noc marinovat.

3

Druhý den nakrájíme slaninu na plátky, cibuli na kolečka a spolu s masem střídavě napichujeme na jehly.

4

Vše potřeme olejem a grilujeme. Během grilování potíráme marinádou.

5

Marinádu připravíme smícháním rozdrceného česneku s pivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept