Jednoduchý recept

Dunajské klobásy s fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35741

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Fazole cannellini
8 ks Klobása Dunajská
1 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika zelená
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
4 polévková lžíce Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,043 kcal
Kilojoule 4 363kJ
7% Sacharidy 24 g
112% Tuky 84 g
22% Sodík 441 mg
89% Bílkoviny 50 g

Dunajské klobásy s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Papriku zbavíme semínek a pokrájíme na tenké proužky. Propícháme klobásy vidličkou a pečeme je na předehřátém grilu 12 minut. Poté je dáme stranou a udržujeme teplé.

2

Rozehřejeme v pánvi olej, osmahneme na něm pokrájenou cibuli, papriku a česnek. Přidáme do pánve rajčata a 5 minut podusíme za občasného míchání, aby se trochu odpařila voda a omáčka zhoustla.

3

Přidáme do směsi fazole cannellini, rajčatový protlak a klobásky. Prohříváme 5 minut, přidáme 4 lžíce vody. Podáváme horké.

Poznámka

Doporučujeme podávat s bramborovou kaší nebo vařenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept