Jednoduchý recept

Bramborák s uzeným masem a pivem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35780
Kategorie: Brambory

Ingredience

800 g Brambory
4 stroužek Česnek
0,5 polévková lžíce Majoránka
180 g Mouka pšeničná hladká
120 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
150 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
150 g Uzené maso vařené
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 577 kcal
Kilojoule 2 415kJ
17% Sacharidy 61 g
38% Tuky 29 g
8% Sodík 159 mg
28% Bílkoviny 16 g

Bramborák s uzeným masem a pivem postup přípravy receptu:

1

Vařené uzené maso nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, brambory nastrouháme najemno a slijeme z nich vodu.

2

V míse promícháme brambory s masem, vejci, česnekem, pivem, kořením, solí a moukou a vymícháme hladké těsto.

3

Na pánev do rozpáleného oleje klademe lžící nebo sběračkou placky a smažíme z obou stran dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept