Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3605

Ingredience

1 ks Fenykl obecný
600 g Kuřecí prsa
1 špetka Muškátový oříšek
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
100 g Rajčata sušená sterilovaná
150 ml Víno červené
5 g Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 088kJ
6% Sacharidy 20 g
11% Tuky 8 g
9% Sodík 177 mg
42% Bílkoviny 24 g

Kuřecí steak s pórkem postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a osušíme kuřecí řízky a dáme je do vyhřáté pánve se suchým sendvičovým dnem.

2

Maso opepříme, osolíme, okořeníme muškátovým oříškem a plátky zázvoru, přidáme sójovou omáčku a zasypeme nakrájenou zeleninou. Poté přidáme sušená rajčata, která jsme na pár minut ponořili do vína.

3

Nemícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept