Jednoduchý recept

Sledě na estragonu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 36173

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Estragon
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Pomeranče
800 g Sleď čerstvý
50 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 452kJ
4% Sacharidy 15 g
28% Tuky 21 g
14% Sodík 283 mg
46% Bílkoviny 26 g

Sledě na estragonu postup přípravy receptu:

1

Nastrouháme kůru z poloviny pomeranče. Oloupeme celý pomeranč a dužinu nasekáme.

2

V misce smícháme pomerančovou šťávu, dužinu, kůru, pokrájené jarní cibulky, estragon a strouhanku. Osolíme a opepříme. Náplň rozdělíme na 4 díly a vyplníme břišní dutiny ryb.

3

Každou rybu dáme na fólii, kterou jsme potřeli omastkem. Ryby zabalíme a opékáme 30 minut.

4

Poté ryby rozbalíme a okamžitě podáváme.

Poznámka

Sledě použijeme očištěné a vykuchané.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept