Jednoduchý recept

Treska s červenou čočkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 36456

Ingredience

1 polévková lžíce Anýz mletý
1 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Chilli paprička
3 polévková lžíce Jogurt bílý
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
0,3 kávová lžička Kurkuma
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
500 g Treska aljašská
1 kávová lžička Zázvor mletý
0,3 kávová lžička Čertovo lejno
225 g Čočka červená

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 314 kcal
Kilojoule 1 313kJ
10% Sacharidy 35 g
4% Tuky 3 g
15% Sodík 291 mg
66% Bílkoviny 37 g

Treska s červenou čočkou postup přípravy receptu:

1

Ve woku rozehřejeme olej a osmahneme na něm po 10 vteřin čertovo lejno, abychom se zbavili zápachu. Přidáme zázvor, anýz, kurkumu, chilli a 30 vteřin smažíme.

2

Propereme čočku, přidáme ji se solí do pánve a zalijeme dostatečným množstvím vody. Přivedeme k varu a vaříme 45 minut, aby byla čočka měkká.

3

Přidáme nasekanou chilli papričku a tresku, 10 minut povaříme. Vmícháme jogurt a koriandr, ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept