Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3680

Ingredience

300 g Anglická slanina
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
500 g Maso mleté - mix
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
1 ks Zelí hlávkové bílé
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 730 kcal
Kilojoule 3 054kJ
11% Sacharidy 38 g
72% Tuky 54 g
28% Sodík 551 mg
37% Bílkoviny 21 g

Plněné zelné listy postup přípravy receptu:

1

Vyřízneme ze zelí košťál a celé zelí na páře uvaříme.

2

Lepší je dát je do utěrky. Průběžně odlupujeme měkké listy.

3

Mleté maso smícháme s nakrájenou slaninou, solí, pepřem, česnekem a osmaženou cibulkou na oleji, s mletou paprikou a spařenou rýží. Směsí naplníme zelné listy.

4

Svaříme 2l vody s kečupem a octem.

5

Na pařáček dáme zbylé listy, na ně vložíme plněné zelné listy a na ně zase zbylé zelí.

6

Vše zalijeme vodou a kečupem, přikryjeme poklicí a hodinu vaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept