Jednoduchý recept

Medový špenát

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 37265

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Med včelí
3 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
2 polévková lžíce Sherry brandy
350 g Shiitake houby
2 stroužek Česnek
350 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 142 kcal
Kilojoule 592kJ
6% Sacharidy 20 g
8% Tuky 6 g
4% Sodík 81 mg
9% Bílkoviny 5 g

Medový špenát postup přípravy receptu:

1

Pokrájíme jarní cibulky. Ve woku rozehřejeme olej, přidáme čínské houby a smažíme, dokud nezměknou. Přimícháme rozetřený česnek. Do woku přidáme špenátové listy a smažíme za neustálého míchání 3 minuty.

2

Smícháme v misce med a sherry, dokud se nespojí. Směsí pokropíme špenát, prohřejeme a mícháme, aby se špenátové listy ve směsi obalily.

3

Hotový špenát rozdělíme na talíře, posypeme nasekanou jarní cibulkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept