Recept

Rybí polévka se zázvorovými nočky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3738

Ingredience

2 ks Bobkový list
0,3 ks Celer bulvový
1 ks Libeček
500 g Mořská štika - filety
2 ks Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
5 ks Nové koření celé
5 ks Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Petržel kořen
100 g Pšeničná krupice
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
0,3 ks Zázvor celý
1 špetka Šalvěj sušená

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 052kJ
6% Sacharidy 20 g
12% Tuky 9 g
11% Sodík 217 mg
38% Bílkoviny 21 g

Rybí polévka se zázvorovými nočky postup přípravy receptu:

1

Rybu omyjeme a vložíme s kořenovou zeleninou a s kořením do hrnce. Zalijeme 1,5l studené vody a přivedeme k varu. Vaříme 20 minut, poté slijeme přes síto.

2

Nočky připravíme tak, že rozpustíme máslo, zpěníme v něm nasekanou petrželku a vmícháváme krupici. Přidáme vajíčko a nastrouhaný zázvor. Necháme chvíli stát.

3

Namočenou lžičkou v horkém vývaru vykrajujeme nočky a dáváme je do polévky. 5 minut je povaříme.

4

Přidáme nakrájenou vařenou zeleninu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept