Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3783

Ingredience

2 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
1 ks Cibule červená
2 ks Mrkev kořen
1 ks Okurka salátová
1 polévková lžíce Olej olivový
1 hrst Olivy černé
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
200 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 862kJ
5% Sacharidy 17 g
239% Tuky 180 g
9% Sodík 183 mg
31% Bílkoviny 18 g

Salát s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Rajčata rozkrojíme na osminky. Mrkev oškrábeme, nakrájíme na delší hranolky, okurky na jemné plátky.

2

Tuňáka vyjmeme z konzervy, nálev necháme okapat a spolu s olivami rozložíme na talíře.

3

Posypeme čerstvými bylinkami, dochutíme solí, zakápneme olejem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz