Recept

Kančí plec s růžičkovou kapustou a kapary

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 37905

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Kančí plec
2 polévková lžíce Kapary
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
80 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
3 polévková lžíce Smetana 16% (pochoutková)
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná
Na kapustu
150 g Kapusta růžičková
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 561 kcal
Kilojoule 2 347kJ
3% Sacharidy 12 g
46% Tuky 34 g
7% Sodík 141 mg
87% Bílkoviny 49 g

Kančí plec s růžičkovou kapustou a kapary postup přípravy receptu:

1

Růžičkovou kapustu uvaříme doměkka, rychle přelijeme studenou vodou a necháme okapat. Kančí plec vykostíme a nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme nadrobno.

2

V kastrole zpěníme cibuli na oleji, přidáme maso, dobře osmažíme, osolíme, opepříme, přidáme rajčatový protlak, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

3

Děrovanou sběračkou maso vyjmeme, do šťávy zašleháme smetanu, v níž jsme rozkverlali mouku a alespoň pět minut povaříme.

4

Do omáčky vrátíme maso, přimícháme scezené kapary, kapustu a minutu povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept