Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 62 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 38381

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Feferony
1,5 kg Kančí kýta
0,3 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Kokos čerstvý
0,5 kávová lžička Kurkuma
45 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
200 ml Voda pitná
0,5 kávová lžička Zázvor celý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 571 kcal
Kilojoule 2 387kJ
1% Sacharidy 2 g
58% Tuky 44 g
3% Sodík 51 mg
72% Bílkoviny 41 g

Kančí kýta v kokosu postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme najemno, feferonku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, česnek rozdrtíme, zázvor a kokos nastrouháme.

2

V misce promícháme cibuli, olej, feferonku, česnek, zázvor, kokos, kurkumu, sůl, kmín, pepř a dobře směs promícháme.

3

Kančí plec potřeme marinádou a necháme alespoň hodinu marinovat. Poté maso vložíme do pekáče s vodou a v předehřáté troubě upečeme. Během pečení maso poléváme výpekem.

4

Kýtu servírujeme jemně nakrájenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept