Recept

Mletá směs mas s křepelčími vejci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38685

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Hovězí maso zadní
300 g Kančí kýta
0,5 kávová lžička Kmín drcený
300 g Kuřecí prsa
0,5 kávová lžička Majoránka
60 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
100 g Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Rohlíky bílé
150 g Sýr Čedar
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce křepelčí
2 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 740 kcal
Kilojoule 3 096kJ
3% Sacharidy 12 g
63% Tuky 47 g
31% Sodík 619 mg
117% Bílkoviny 66 g

Mletá směs mas s křepelčími vejci postup přípravy receptu:

1

Všechno maso umeleme s cibulí a rohlíkem, který jsme nakrájeli na kostičky a navlhčili mlékem. Do hmoty přimícháme vejce, prolisovaný česnek, kmín, majoránku, mletou papriku, sůl, pepř a mouku, dobře promícháme. Z hmoty vlhkýma rukama tvarujeme menší bifteky. Z jedné strany uděláme palcem ve středu bifteku důlek a maso usmažíme na oleji.

2

Do každého bifteku do důlku rozklepneme křepelčí vejce, biftek posypeme nastrouhaným sýrem a v předehřáté troubě zapečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept