Recept

Brynzová polévka pikantní

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 38926

Ingredience

60 g Chléb konzumní
60 g Cibule
1 špetka Paprika mletá pálivá
5 g Paprika mletá sladká
60 g Sýr Brynza
8 g Sůl
1200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 92 kcal
Kilojoule 384kJ
3% Sacharidy 10 g
5% Tuky 4 g
39% Sodík 788 mg
8% Bílkoviny 4 g

Brynzová polévka pikantní postup přípravy receptu:

1

Starší chléb nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli na kolečka a rozebereme na kroužky.

2

Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme rozdrobenou pálivou brynzu, přidáme špetku pálivé papriky, mletou sladkou papriku, kroužky cibule, povaříme a odstavíme. Do talíře rozdělíme kostičky chleba a zalijeme horkou polévkou.

3

Konzumujeme ihned, dokud se chléb úplně nerozmočí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept