Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 39462

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1500 ml Voda pitná
150 g Václavky
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 49 kcal
Kilojoule 207kJ
1% Sacharidy 5 g
4% Tuky 3 g
11% Sodík 211 mg
1% Bílkoviny 1 g

Polévka z václavek postup přípravy receptu:

1

Václavky očistíme, nožky odstraníme a kloboučky nakrájíme na kousky.

2

V hrnci na oleji zpěníme oloupanou, nasekanou cibuli, přisypeme hladkou mouku a krátce osmahneme. Přidáme nakrájené houby, sůl, pepř, mletou papriku a znovu krátce osmažíme. Zalijeme vodou, rozmícháme a za občasného zamíchání vaříme asi 20 minut. Potom polévku odstavíme z plotny.

3

Nakonec přidáme prolisovaný česnek, nasekanou petrželku a podle chuti ještě sůl a pepř.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept