Recept

Hajdarábádská kořeněná sekaná

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 39617

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
4 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr moučkový
500 g Hovězí maso mleté
1 polévková lžíce Kečup
1 kávová lžička Kmín drcený
100 g Olej rostlinný
1 ks Paprika zelená
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
1 špetka Skořice mletá
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
1 kávová lžička Zázvor mletý
4 stroužek Česnek
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 945kJ
4% Sacharidy 16 g
43% Tuky 32 g
10% Sodík 194 mg
51% Bílkoviny 29 g

Hajdarábádská kořeněná sekaná postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno a polovinu osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova. Papriku, česnek a petržel nakrájíme na malé kousky, všechny suroviny i se zbytkem cibule důkladně promícháme a ze směsi utvoříme šišku.

2

Vložíme na osmaženou cibulku, podlijeme vodou a v rozehřáté troubě upečeme doměkka. Naporcujeme a ihned podáváme.

Poznámka

Všechnu zeleninu nadrobno nasekáme nebo rozemeleme pokrm podáváme např. s brambůrkami

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept