Jednoduchý recept

Rybí bengálské kari

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 40436

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Citrony
500 g Filé rybí
125 g Jogurt bílý
2 kávová lžička Kari koření
0,5 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Potočnice
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Skořice mletá
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 699kJ
3% Sacharidy 9 g
4% Tuky 3 g
4% Sodík 81 mg
98% Bílkoviny 55 g

Rybí bengálské kari postup přípravy receptu:

1

Naporcované maso vložíme do mísy. Jogurt rozšleháme a rozmícháme v něm utřený česnek, koření a sůl. Směsí přelijeme rybu a necháme cca 60 minut marinovat.

2

Poté dáme do rozpáleného oleje, osmahneme, přidáme nadrobno nasekanou potočnici, oloupaná, nakrájená rajčata, podlejeme a dusíme doměkka. Na závěr ochutíme citronem a podáváme.

Poznámka

Podáváme např. s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept