Recept

Maďarské hovězí plátky

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 40518

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hovězí maso zadní
4 g Kmín drcený
4 g Majoránka
30 g Mouka pšeničná hladká
20 g Paprika mletá sladká
200 g Paprika zelená
30 g Protlak rajčatový
200 g Rajčata
40 g Sádlo vepřové škvařené
8 g Sůl
6 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 211 kcal
Kilojoule 881kJ
3% Sacharidy 12 g
15% Tuky 11 g
28% Sodík 569 mg
36% Bílkoviny 20 g

Maďarské hovězí plátky postup přípravy receptu:

1

Hovězí plátky na okrajích nařízneme, naklepeme a obalíme v mouce smíchané se solí.

2

V kastrolu rozpálíme sádlo a opečeme plátky z obou stran, vyjmeme a uchováme teplé. Na výpeku v kastrolu osmnažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou, kmínem a majoránkou a necháme zpěnit. Přidáme protlak a promícháme, podlijeme vodou. Na základ vrátíme maso a zakryté pozvolna dusíme, podle potřeby podléváme. Když je maso téměř hotové, přidáme nakrájenou papriku a rajčata a dodusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept