Recept

Pečené filety z lososa s liškámi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 41045

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Citron
300 g Lišky čerstvé
1 kg Losos - filety
40 g Máslo čerstvé
1 dl Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Pepř černý mletý
300 g Rajčata Cherry
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 762kJ
2% Sacharidy 6 g
38% Tuky 28 g
12% Sodík 249 mg
63% Bílkoviny 35 g

Pečené filety z lososa s liškámi postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme, prolisujeme, smícháme se solí a pepřem. Naporcované filety umyjeme, kůži prořízneme na více místech, porce potřeme po obou stranách připraveným česnekem. Na pánvi rozpálíme máslo a filety opečeme z obou stran.

2

Lišky očistíme, umyjeme a na pánvi v horkém oleji spolu s nakrájenou cibuli restujeme do měkka.

3

Teplé lišky a porce ryby naaranžujeme na talíře, přidáme cherry rajčata, půlku citrónu a podáváme.

Poznámka

Pečeného lososa podáváme jako teplé jídlo. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory, krajíčky chleba nebo bagety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept