Jednoduchý recept

Jehněčí kotlety s česnekem a bazalkou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 41541

Ingredience

40 g Bazalka
400 g Fazole červené sterilované
600 g Jehněčí kotlety
60 g Máslo čerstvé
100 ml Olej olivový extra panenský
30 ml Omáčka sojová pikantní
4 g Pepř černý mletý
10 g Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 753 kcal
Kilojoule 3 151kJ
6% Sacharidy 21 g
79% Tuky 59 g
82% Sodík 2 g
60% Bílkoviny 34 g

Jehněčí kotlety s česnekem a bazalkou postup přípravy receptu:

1

Kotlety lehce naklepeme, bazalku posekáme. Česnek utřeme se solí a polovinou bazalky, přilijeme olej a rozmícháme na pastu. Kotlety opepříme, potřeme česnekovou pastou s bazalkou a necháme chvíli odležet.

2

Fazole z konzervy nalijeme do rendlíku, přisypeme zbytek bazalky, ochutíme sojovou omáčkou a provaříme.

3

V pánvi rozehřejeme máslo a kotlety na něm osmažíme z obou stran.

4

Kotlety upravíme na talíře a doplníme ochucenými fazolemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept