Jednoduchý recept

Vaječná omáčka ke studenému masu

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41634

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice
2 polévková lžíce Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
2 polévková lžíce Ocet vinný
200 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 531 kcal
Kilojoule 2 224kJ
0% Sacharidy 1 g
74% Tuky 56 g
8% Sodík 170 mg
14% Bílkoviny 8 g

Vaječná omáčka ke studenému masu postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Smícháme olej, ocet, hořčici, pepř a sůl, důkladně utřeme se vařenými žloutky. Poté vmícháme na jemno nasekané bílky a petrželku, hrášek a podáváme ke studenému masu.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept