Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41978

Ingredience

1 ks Bobkový list
4 dkg Celer bulvový
100 g Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
1 ks Hřebíček
3 g Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 dkg Mrkev kořen
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
30 ml Olej rostlinný
6 ks Pepř černý celý
20 g Petržel kořen
250 g Rajčata
60 dkg Skopová kýta
125 g Smetana zakysaná 14%
5 g Sůl
3 g Tymián čerstvý
100 ml Víno červené
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 432 kcal
Kilojoule 1 808kJ
3% Sacharidy 13 g
40% Tuky 30 g
25% Sodík 502 mg
40% Bílkoviny 23 g

Tyrolská skopová kýta postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, omyjeme, natřeme česnekem a solí.

2

Na oleji osmažíme nakrájenou mrkev, celer, cibuli, vložíme maso, přilijeme víno, ocet, přidáme cukr, nasekanou petrželku a veškeré koření, dusíme doměkka. Potom k masu dáme pokrájená rajčata a ještě chvilku podusíme.

3

Hotové maso vyjmeme a nakrájíme. Do šťávy zavaříme smetanu s moukou, povaříme a přecedíme na maso.

Poznámka

Podáváme s makarony.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept