Recept

Skopová plec s cibulovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 41985

Ingredience

1 ks Bobkový list
3 g Nové koření celé
40 ml Ocet kvasný lihový
600 g Skopová plec
5 g Sůl
Omáčka
140 g Cibule
10 g Cukr krupice
60 g Mouka pšeničná hladká
60 g Máslo čerstvé
150 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
200 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 640 kcal
Kilojoule 2 676kJ
5% Sacharidy 20 g
71% Tuky 53 g
57% Sodík 1 g
36% Bílkoviny 20 g

Skopová plec s cibulovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci uvedeme vodu k varu. Omyté maso vložíme do hrnce, přidáme ocet, bobkový list, nové koření a pomalu vaříme. Uvařené maso nakrájíme na porce.

2

Omáčka: jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, zasypeme moukou, přilijeme vlažný vývar a rozšleháme. Potom povaříme, vlijeme smetanu, ochutíme octem, solí a cukrem.

Poznámka

Podáváme s vařenými brambory, sypané petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept