Recept

Skopová plec s bramborem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42287

Ingredience

1,2 kg Brambory
80 g Cibule
3 g Pepř černý mletý
600 g Skopová plec
5 g Sůl
60 g Tuk
600 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 605 kcal
Kilojoule 2 532kJ
9% Sacharidy 33 g
58% Tuky 43 g
43% Sodík 850 mg
41% Bílkoviny 23 g

Skopová plec s bramborem postup přípravy receptu:

1

Plec kuchyňsky upravíme osolíme, opepříme, vložíme do hrnce, přelijeme vývarem a pod pokličkou dusíme, občas přeléváme vypečenou šťávou (podle potřeby dolijeme vodu). Na tuku osmažíme kolečka

2

cibule dozlatova a dáme i s tukem k masu. Přidáme k němu kostky brambor a dusíme doměkka.

3

Šťávu vydusíme na tuk - nezahušťujeme.

4

Podáváme na horkém taliři: porci masa, brambor a cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept