Jednoduchý recept

Pikantní krupková kaše

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 42373

Ingredience

50 g Cukr krupice
1 ks Cukr skořicový
500 g Jablka
300 g Krupky trhané
500 ml Mléko polotučné
40 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 531 kcal
Kilojoule 2 224kJ
27% Sacharidy 98 g
17% Tuky 13 g
6% Sodík 111 mg
20% Bílkoviny 11 g

Pikantní krupková kaše postup přípravy receptu:

1

Krupky spaříme vroucí vodou a potom je v osolené vodě uvaříme doměkka a scedíme. Přidáme oloupaná, nastrouhaná jablka, přilijeme mléko a za stálého míchání vaříme, až krupky změknou. Před koncem vaření vmícháme cukr.

2

Kaši rozdělíme na talíře, omastíme rozpuštěným máslem a posypeme skořicovým cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept