Grilované bedly - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 21 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Grilované bedly
Celkový čas: | 21 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 6 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 43102 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
400 g | Bedly čerstvé |
4 g | Kmín drcený |
30 g | Máslo čerstvé |
2 g | Pepř černý mletý |
8 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 9,0mg |
Draslík | 24,3mg |
Vláknina | 475,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,1mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 8,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kmín drcený, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Bedly čerstvé, Máslo čerstvé, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Grilované bedly postup přípravy receptu:
1 | Budeme potřebovat pouze klobouky bedel. Houby na grilování zásadně nemyjeme. Houby očistíme nožíkem, osolíme, okmínujeme a lehce opepříme. Kousky alobalu pomažeme máslem, zabalíme do nich klobouky a položíme na středně rozpálený gril. Opékáme z každé strany asi 3 minuty. Alobal rozbalíme, grilované klobouky vyskládáme na servírovací mísu a podáváme jako přílohu ke grilovaným pokrmům. |