Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4323

Ingredience

1 ks Cibule
0,3 kg Hrách loupaný
0,3 kg Ječné kroupy
1 kg Králičí maso
1 kávová lžička Majoránka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 678 kcal
Kilojoule 2 836kJ
20% Sacharidy 73 g
23% Tuky 17 g
7% Sodík 135 mg
101% Bílkoviny 57 g

Králík v šouletu postup přípravy receptu:

1

Hrách přes noc namočíme a uvaříme.

2

Kroupy opereme a také uvaříme, přidáme sádlo a sůl. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na másle a opečeme porce králíka, osolíme, podlijeme, přidáme na hrubo pokrájený česnek, koření a dusíme doměkka.

3

Do zapékací nádoby, vymazané tukem dáme vrstvu krup smíchaných s hrachem, pokapeme výpekem z králíka, položíme porce masa a další vrstvu šouletu.

4

Vše zakapeme výpekem a pečeme dočervena.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept