Recept

Makarony s jehněčím masem a zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 43915
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Česnek
280 g Jehněčí maso
4 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
0 g Špagety, Makarony
1 špetka Sůl
225 ml Víno bílé
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 870kJ
15% Sacharidy 54 g
13% Tuky 10 g
5% Sodík 100 mg
30% Bílkoviny 17 g

Makarony s jehněčím masem a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Do hlubší pánve si dáme rozehřát 1/2 oleje, do kterého přidáme na kostičky nakrájené maso. Opékáme jej dozlatova z každé strany. Potom přidáme nadrobno nakrájený česnek a opékáme 1 minutu. Přidáme bobkový list, bílé víno, sůl a pepř. Vaříme 5 minut. Poté přilijeme zbytek oleje, vložíme na kostičky nakrájené papriky a rajčata a na mírném ohni pod pokličkou vaříme 45 minut. Mezitím si do velkého hrnce s osolenou vařící vodou dáme vařit těstoviny asi na 8 minut. Potom je scedíme a smícháme s omáčkou. Můžeme ihned podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept