Jednoduchý recept

Dušená rýže se zeleninou a tuňákem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 44352

Ingredience

2 g Pepř černý mletý
240 g Rýže dušená
60 g Sýr Eidam cihla 30%
5 g Sůl
80 g Tuňák ve vlastní šťávě
200 g Zelenina nakládaná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 158kJ
9% Sacharidy 34 g
7% Tuky 5 g
60% Sodík 1 g
41% Bílkoviny 23 g

Dušená rýže se zeleninou a tuňákem postup přípravy receptu:

1

Tuňáka vyklopíme z konzervy do pánve i s vlastní šťávou, rozmačkáme vidličkou, přidáme nakládanou zeleninu, podle vlastní chuti osolíme, opepříme a podusíme doměkka. Přisypeme dušenou rýži a společně prohřejeme.

2

Pokrm upravíme na talíře a posypeme strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept