Jednoduchý recept

Karbanátky z rybího masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 44795

Ingredience

750 g Brambory
1 ks Citrony
100 g Majonéza
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
150 g Strouhanka
1 špetka Sůl
400 g Tuňák v oleji
1 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 672 kcal
Kilojoule 2 811kJ
17% Sacharidy 61 g
41% Tuky 31 g
28% Sodík 551 mg
73% Bílkoviny 41 g

Karbanátky z rybího masa postup přípravy receptu:

1

Brambory omyjeme, oškrábeme a vaříme v osolené vodě 15 minut, až změknou. Poté je slijeme a v misce rozšťoucháme s majonézou, necháme 30 minut chladnout.

2

Omyté šalotky a petrželovou nať jemně nasekáme, rybí maso rozebereme na kousky a vše zamícháme do rozšťouchaných brambor. Směs podle chuti osolíme a opepříme.

3

Vytvoříme placky, poprášíme je moukou a obalíme v rozšlehaném vajíčku a ve strouhance.

4

V pánvi rozpálíme olej a karbanátky na něm opékáme 3-4 minuty po každé straně, dokud nemají zlatavou barvu a nejsou křupavé. Opečené zbavíme přebytečného tuku savým papírovým ubrouskem.

5

Podáváme ozdobené citronem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept