Jednoduchý recept

Pangasius zapečený s fazolkami a bramborem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 44868

Ingredience

160 g Brambory
250 g Fazolky mražené
3 g Kmín drcený
8 g Máslo čerstvé
8 g Olej olivový
240 g Pangasius - filety
2 g Pepř černý mletý
6 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 254 kcal
Kilojoule 1 064kJ
7% Sacharidy 25 g
10% Tuky 7 g
59% Sodík 1 g
49% Bílkoviny 28 g

Pangasius zapečený s fazolkami a bramborem postup přípravy receptu:

1

Porce pagasia osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Syrové brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka, mražené fazolky necháme lehce rozmrazit.

2

Pekážek vymažeme olivovým olejem, na dno vyskládáme plátky brambor, na ně nasypeme fazolky, osolíme, okmínujeme, navrch položíme porce pangasia, přidáme lžičku másla, dáme zapéct. Zapékáme ve vyhřáté troubě asi půl hodiny.

3

Porce ryby upravíme na talíře a doplníme fazolkami s bramborem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept