Jednoduchý recept

Kuřecí maso s čínskou zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 44975

Ingredience

10 g Kari koření
160 g Kuřecí prsa
10 g Olej olivový
30 ml Omáčka sójová
2 g Pepř černý mletý
4 g Sůl
250 g Zeleninová směs čínská - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 752kJ
2% Sacharidy 9 g
10% Tuky 7 g
44% Sodík 871 mg
36% Bílkoviny 20 g

Kuřecí maso s čínskou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme, nasypeme do pánve s rozpáleným olejem, zprudka orestujeme, přisypeme čínskou zeleninu, zakápneme sojovou omáčkou, posypeme kari kořením a podusíme ve vlastní šťávě, až bude zelenina měkká. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem a odstavíme.

2

Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme teplý.

Poznámka

Jako příloha je vhodná jasmínová rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept