Hašé z pečeného králíka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hašé z pečeného králíka
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 4501 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 ks | Cibule |
50 ml | Hovězí vývar základní |
2 hrnek | Králičí maso |
1 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
81,5 g | Strouhanka |
1 špetka | Sůl |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 13g |
---|---|
Cholesterol | 181,3mg |
Draslík | 753,4mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,8mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 9,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Hovězí vývar základní, Králičí maso, Strouhanka, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hašé z pečeného králíka postup přípravy receptu:
1 | Jemně pokrájenou cibuli a petržel zpěníme na másle, přidáme strouhanku a lehce osmahneme. |
2 | Přilijeme trochu vývaru, mleté maso, koření a dusíme až je směs vláčná. Přimícháme prošlehaná vejce a necháme zhoustnout. |
3 | Použijeme k naplnění zeleniny nebo pečiva. |
Poznámka
Použijeme zbylé pečené králičí maso.