Jednoduchý recept

Hovězí maso s fazolemi a kukuřicí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 45197

Ingredience

2 g Chilli koření mleté
100 g Fazole bílé v chilli omáčce
200 g Hovězí maso zadní
2 g Kmín drcený
40 g Kukuřice cukrová nakládaná
10 g Mouka pšeničná hladká
10 g Olej olivový
2 g Oregano sušené
2 g Pepř černý mletý
200 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
6 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 249 kcal
Kilojoule 1 041kJ
6% Sacharidy 21 g
10% Tuky 8 g
82% Sodík 2 g
48% Bílkoviny 27 g

Hovězí maso s fazolemi a kukuřicí postup přípravy receptu:

1

Zadní hovězí masu umeleme na masovém strojku, česnek prolisujeme, nakládanou kukuřici a rajčata slijeme, rajčata nakrájíme na malé kousky.

2

V kastrůlku rozehřejeme olej, přiložíme mleté maso, osolíme, opepříme a restujeme. Jakmile pustí šťávu, maso promícháme a dusíme, vařečkou maso rozdrobíme. Přisypeme česnek, okmínujeme, okořeníme chilli kořením, oreganem, zasypeme moukou a dusíme doměkka. Nakonec přimícháme rajčata, kukuřici a fazole i s omáčkou. Promícháme, prohřejeme, rozdělíme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept