Vepřová ostrá směs - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřová ostrá směs
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 45211 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
60 g | Cibule |
25 g | Feferony sterilované |
40 g | Kečup |
40 g | Okurky nakládané |
10 g | Olej olivový |
60 g | Paprika sterilovaná |
2 g | Pepř černý mletý |
4 g | Sůl |
200 g | Vepřová kýta |
10 ml | Worcester (worcesterská omáčka) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 11g |
---|---|
Cholesterol | 67,0mg |
Draslík | 503,5mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 26,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Feferony sterilované, Okurky nakládané, Paprika sterilovaná, Sůl, Vepřová kýta mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Olej olivový, Pepř černý mletý, Worcester (worcesterská omáčka) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřová ostrá směs postup přípravy receptu:
1 | Maso z vepřové kýty nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli nadrobno, nakládanou papriku, okurky, feferonku na nudličky. |
2 | V rendlíku rozehřejeme olej, vložíme maso, osolíme, opepříme a orestujeme. Přidáme cibuli, krátce osmahneme, vsypeme papriku, feferonku, okurky, promícháme, zakápneme worcesterem, přimícháme kečup, krátce podusíme a odstavíme. |
3 | Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme. |
Poznámka
Servírujeme teplé.