Jednoduchý recept

Fazolky dušené na másle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 45356

Ingredience

40 g Cibule
300 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
10 g Máslo čerstvé
2 g Pepř černý mletý
4 g Podravka s bylinkami ochucovadlo
3 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 39 kcal
Kilojoule 163kJ
2% Sacharidy 8 g
1% Tuky 1 g
49% Sodík 971 mg
3% Bílkoviny 2 g

Fazolky dušené na másle postup přípravy receptu:

1

Nakládané fazolky scedíme, trochu nálevu si ponecháme, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

2

V rendlíku rozpustíme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme scezené fazolky, osolíme, opepříme, ochutíme Podravkou, podlijeme nálevem a dusíme, dokud se tekutina zcela neodpaří.

3

Podáváme jako teplou přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept