Recept

Bramborová polévka se zeleninou a hlávkovým salátem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 45587

Ingredience

400 g Brambory
120 g Karotka
80 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
400 g Pórek
1 ks Salát hlávkový
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 565 kcal
Kilojoule 2 363kJ
8% Sacharidy 27 g
37% Tuky 28 g
37% Sodík 744 mg
13% Bílkoviny 7 g

Bramborová polévka se zeleninou a hlávkovým salátem postup přípravy receptu:

1

Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, karotku a pórek (použijeme jen jeho bílou část) očistíme a opláchneme, salát propláchneme, nakrájíme na nudličky a podusíme zhruba 5 minut na másle.

2

Do vroucího vývaru vložíme brambory, pórek s karotkou, osolíme, opepříme a vaříme doměkka. Poté polévku rozmixujeme, přimícháme smetanu, vlijeme do čistého hrnce a necháme přejít varem. Podáváme s dušeným salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept