Jednoduchý recept

Knedlíčky z filé

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 75 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 46270

Ingredience

3 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Filé z aljašské tresky
1 kávová lžička Pepř bílý
4 ks Rajčata Cherry
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,3 l Víno bílé
150 g Zakysaná smetana
2 polévková lžíce Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 033kJ
1% Sacharidy 4 g
14% Tuky 11 g
14% Sodík 271 mg
40% Bílkoviny 22 g

Knedlíčky z filé postup přípravy receptu:

1

Filé z tresky nakrájíme na kostky a pokapeme citronovou šťávou. Rozsekáme je s polovinou smetany a žloutky na kaši. Tuhý sníh vyšleháme z bílků a vmícháme do kaše. Osolíme, opepříme a necháme odležet v lednici 30 minut.

2

Bílé víno a 0,25 l vody ohřejeme v hrnci.

3

Z rybí hmoty tvarujeme knedlíčky a vaříme je ve vroucí vodě 8 minut. Hotové vyndáme a udržujeme teplé.

4

Na polovinu necháme vyvařit vývar v hrnci, přimícháme zbylou smetanu a vaříme 5 minut. Osolíme, opepříme, přidáme zbylou citronovou šťávu a rybí knedlíčky ohříváme 3 minuty.

5

Knedlíčky vyndáme z omáčky. Řeřichu omyjeme a natrháme a vmícháme do omáčky.

6

Rozčtvrtíme rajčátka a podáváme s knedlíčky a omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept