Jednoduchý recept

Kančí guláš s rajčaty a paprikami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 46302

Ingredience

700 g Cibule
25 g Jíška instantní
900 g Kančí maso
80 g Kečup
15 g Paprika mletá sladká
200 g Paprika červená
2 g Pepř černý mletý
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
250 g Rajčata
50 g Slanina vepřová
100 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 497 kcal
Kilojoule 2 078kJ
7% Sacharidy 24 g
37% Tuky 28 g
36% Sodík 720 mg
65% Bílkoviny 36 g

Kančí guláš s rajčaty a paprikami postup přípravy receptu:

1

Odblaněné přední kančí maso nakrájíme na větší kousky, oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na kratší proužky, česnek prolisujeme.

2

V hrnci rozpálíme sádlo, přisypeme cibuli, osmažíme dozlatova, přidáme maso, osolíme, opepříme a osmahneme. Přidáme papriky, rajčata a podusíme ve vlastní šťávě.

3

Jakmile se tekutina téměř vydusí, posypeme mletou paprikou, přidáme kečup, česnek, podlijeme pivem, horkou vodou, provaříme, zahustíme jíškou, podle chuti dosolíme a dodusíme.

4

V pánvi částečně rozškvaříme kostičky slaniny, přilijeme do guláše, provaříme a odstavíme.

5

Guláš podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept