Jednoduchý recept

Bruschetta plněná pečenými paprikami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 46690

Ingredience

1 ks Bageta
30 g Máta
2 polévková lžíce Ocet vinný
50 ml Olej olivový
300 g Paprika červená
300 g Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek
3 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 438 kcal
Kilojoule 1 831kJ
19% Sacharidy 68 g
19% Tuky 14 g
24% Sodík 487 mg
22% Bílkoviny 13 g

Bruschetta plněná pečenými paprikami postup přípravy receptu:

1

Na rozpálený gril vložíme celé papriky aniž bychom je jakkoli krájeli. Počkáme dokud jejich slupka nezačne černat, pak je ihned sundáme z grilu. Vložíme je do připraveného mikrotenového sáčku, v němž je necháme zapařit. Když vychladnou a zapaří se, vyjmeme je a odstraníme opečené slupky, takže zbude jenom dužina. Vykrojíme z paprik jádřince se semínky a pokrájíme papriky na drobné kousky. Nadrobno nasekáme šalotky a oloupaný česnek, vložíme do mísy k paprikám. Dále přidáme ještě na jemno naporcovanou mátu, zalijeme olivovým olejem a vinným octem a lehce promícháme.

2

Bagetu si pokrájíme na tenké plátky. které opečeme na grilu a na ně pak rozprostřeme směs vytvořenou z paprik a dalších ingrediencí. Povrch můžeme ještě posypat čerstvě umletým pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept