Jednoduchý recept

Na citronovém másle siven

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46753

Ingredience

4 ks Citrony
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
150 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
900 g Siven
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 710 kcal
Kilojoule 2 969kJ
3% Sacharidy 12 g
66% Tuky 49 g
29% Sodík 571 mg
91% Bílkoviny 51 g

Na citronovém másle siven postup přípravy receptu:

1

Necháme povolit máslo, přidáme sůl, pepř, citronovou šťávu, nasekanou petržel a zabalíme do fólie ve tvaru válce a dáme chladit do lednice.

2

Žeberních kostí zbavíme filety sivena. Rozehřejeme ve woku máslo, osušíme filety, oprášíme je moukou, osolíme a vložíme je do pánve kůží dolů a 4 minuty pečeme. Otočíme je a opečeme ještě 1 minutu.

3

Na sivena dáme 1 plátek citronového másla a necháme rozpustit.

4

Ihned podáváme.

Poznámka

Doporučujeme podávat se šťouchanými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept