Jednoduchý recept

Vepřový bok na jehle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 46897

Ingredience

4 krajíc Chléb výběrový
3 ks Cibule
4 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřový bok
2 ks Špekáčky

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 829 kcal
Kilojoule 3 468kJ
2% Sacharidy 9 g
110% Tuky 82 g
12% Sodík 237 mg
23% Bílkoviny 13 g

Vepřový bok na jehle postup přípravy receptu:

1

Omytý a osušený vepřový bůček nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Špekáčky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.

2

Na jehly střídavě napichujeme plátky bůčku, špekáčky a cibuli. Špízy potřeme olejem a grilujeme.

3

Po upečení špízy osolíme a opepříme.

4

Podáváme s čerstvým chlebem a hořčicí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept