Jednoduchý recept

Skopová pečínka

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 47265

Ingredience

3 ks Cibule
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej slunečnicový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kg Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl
4 dl Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 550 kcal
Kilojoule 2 300kJ
4% Sacharidy 13 g
59% Tuky 44 g
15% Sodík 296 mg
46% Bílkoviny 26 g

Skopová pečínka postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle a v malé misce smícháme spolu se solí a pepřem.

2

Z masa odstraníme blány, umyjeme, nakrájíme na větší plátky, které potřeme připravenou česnekovou směsi. Rozložíme je na pracovní plochu a pod potravinářskou fólii po obou stranách naklepeme. Zlehka obalíme v mouce a v pánvi na rozpáleném oleji zprudka opečeme.

3

Opečené maso pokládáme na jinou pánev, přidáme oloupanou a drobně nakrájenou cibuli, poprášíme mletou paprikou, zalijeme vodou, přikryjeme poklici a na mírném ohni dusíme doměkka, aby se vyvařila všechna voda.

Poznámka

Takto připravenou pečínku podáváme teplou, vhodnou přílohou je dušená řýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept