Jednoduchý recept

Srnčí karbanátky zapečené

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 47580

Ingredience

250 g Chléb konzumní
50 g Cibule
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
3 g Pepř černý mletý
500 g Srnčí maso
30 g Sádlo škvařené
150 g Sýr Ementál (Primátor)
8 g Sůl
10 ks Vejce slepičí
150 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 756 kcal
Kilojoule 3 162kJ
18% Sacharidy 66 g
39% Tuky 29 g
42% Sodík 840 mg
98% Bílkoviny 55 g

Srnčí karbanátky zapečené postup přípravy receptu:

1

Srnčí maso umeleme na masovém strojku, vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme vejce, mouku a vypracujeme těsto. Očištěnou kořenovou zeleninu nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme na jemno.

2

Plech pomažeme sádlem, z těsta vytvarujeme menší placičky, vyskládáme na plech a vložíme do vyhřáté trouby. Po dvaceti minutách placky obrátíme a pečeme dalších dvacet minut. Nyní karbanátky posypeme zeleninou, cibulí, zasypeme sýrem a dopečeme.

3

Hotové karbanátky rozdělíme na talíře a podáváme s čerstvým chlebem.

Poznámka

Množství mouky je přibližné, záleží na velikosti vajec.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept